When Will You Sing for Me?

Ketika aq masih sma, masih puber niy ceritanya dan udah mulai kenal yang namanya cinta-cinta monyet or cinta monyet-monyet ya? Halah, balik lagi ke topik, di masa-masa itu aq udah mulai berimajinasi romantis, apalagi kalo ngedengerin lagu-lagu yang romantis gtu. Pinginnya nanti ada someone special sing it for me, whehehehehe cute banget deh pokoknya..

Karna aq puber bersamaan dengan booming-nya boybands, jadi aq punya bayangan my special one akan nyanyiin lagunya 98 Degrees yang Because of You

You’re my sunshine after the rain
You’re the cure against my fear and my pain
Cause I’m losing my mind
When you’re not around
It’s all… it’s all…
It’s all because of you

Asik banget kan, apa lagi pas jaman itu Nick Lacey masih imut.. hihhihih
Tapi setelah nanya ke salah satu temenku ternyata lagu ini sulit dimainin pake gitar, yaahhhh… Padahal kan kesannya lebih romantis kalo my someone special nyanyiin ini dengan gitar.

Sukurnya, ketika aq kuliah aq nemuin lagu yang so sweet banget menurut aq plus kelebihannya adalah lagu ini bisa dinyanyiin pake iringan gitar. Lagunya Boyzone – I Love The Way You Love Me.

But I love the way you love me
Strong and wild, slow and easy
Heart and soul so completely
I love the way you love me

And I could list a million things
I love to like about you
But they could all come down to one reason
I could never live without you

Well, seiring dengan aq yang bertambah umur jadi makin banyak lagu yang aq denger dan aq masukin ke list “want u to sing it for me”. Tapi ironisnya saat itu aq belum nemuin seseorang yang akan nyanyiin lagu-lagu yang udah aq kumpulin.

Dan di saat-saat menunggu itu ketemu juga satu lagu yang direkomendasikan salah satu temen, lagunya William Curtis Chapman – I Will be Here. Ketika denger pertama kali rasanya langsung deeply in love, teksnya sederhana tapi dalem.

I Will Be Here

Tomorrow morning if you wake up
and the sun does not appear
I will be here
If in the dark, we lose sight of love
Hold my hand, and have no fear
‘Cause I will be here

I will be here
When you feel like being quiet
When you need to speak your mind
I will listen
And I will be here
When the laughter turns to cryin’
Through the winning, losing and trying
We’ll be together
I will be here

Tomorrow morning, if you wake up
And the future is unclear
I will be here
Just as sure as seasons were made for change
Our lifetimes were made for these years
So I will be here

I will be here
And you can cry on my shoulder
When the mirror tells us we’re older
I will hold you
And I will be here
To watch you grow in beauty
And tell you all the things you are to me
I will be here

I will be true to the promise I have made
To you and to the One who gave you to me

Tomorrow morning, if you wake up
And the sun does not appear
I will be here
Oh, I will be here.

Nah.. kalo sekarang nemuin someone specialnya udah.

Kebetulan banget sang someone special juga mahir maen gitar.

Tapi kok belum pernah ambil gitar and nyanyiin my song?!

Kalo maen gitar selama ini cuman buat lagunya Iwan Fals, Broery, dan beberapa lagu yang aq nggak kenal.

When will you sing for me?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s