Our (My) 3rd Anniversary Gift

—sshhhh….zzzzzz….ssshhhh….—

Si Mas kemarin nanya aku mo dihadiahin apa buat anniversary kita yang ketiga kan?

Ouucchh… it’s just deeply-absolutely-damn sweeet, Darling. 
I never thought that you would ask me that question before. 
Well, but I know you’re my right man and my silver-knight. 
You understand my mind, sometimes better than me. 
So… for our third lovely anniversary, I want a waffle maker! WAFFLE MAKER.
Cuisinart, Sunbeam, or Nordic Ware, any of them is ok, as long as that is a WAFFLE MAKER.🙂
—krrrriiiiinggggggggg…eerrrggghhhh….—
*alarm mati*
Eeaaaa… lha kok cuma sekedar mimpi. Kapan dibeliin waffle maker niy, kalo cuma ditanya dalam mimpi doank.😦
Masss… beliin waffle make ya… kan anniversary kita beberapa hari lagi niy🙂  
Jangan nunggu ulang tahunku, kelamaan Say… *udah pake ‘say’ lho, jarang-jarang aku di blog bilang ‘say’ hehehe…*
Kan enak tuh kalo sarapannya pake waffle dituangi maple syrup, slllrrrrruupp…  
Gimana setuju kan? ya…ya…ya…🙂

3 thoughts on “Our (My) 3rd Anniversary Gift

  1. Pingback: Waffle Day!! « Tempat Ketiga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s