2013

Awal tahun biasanya banyak yang nanya tentang resolusi. Appaaa yaa…

Sejak beberapa tahun yang lalu aku sudah ‘berdamai’ dengan diri sendiri dengan nggak bikin resolusi tahunan yang terlalu ambisius. Dua tahun tahun berturut-turut malah nggak bikin sama sekali, ‘just face what is on’. Tahun ini maunya juga laid-back, and enjoy every minutes of my life without have any burden on my shoulder. Jadi to simplify any aim I have, tahun ini resolusinya adalah…

live life with pray, love, happiness, and healthy food (with little bit cheating here and there lol… )

14 thoughts on “2013

  1. Ahahahahahahahahaha^^ Chitaaaa….. pas gw masuk, ada lagu woolies!!! Gw juga suka banget sama lagu ituuuu!!! Hahahahahha^^ Ausi banget yeee????
    Anyway, semoga 2013 jadi taun yang baik buat kita semua yaaa🙂

  2. Posting Happy Anniversary-nya lagi disticky yah say? Posting pertama nov12, trus yang ini jan13, turun lagi des12. Bingung aku -___-

    Mdh2an tahun ini lebih baik dari tahun kemarin. amin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s